Четвер , 25.04.2024

На перехресті біля “голої баби” нарешті облаштують кільце

На перехресті, що поблизу села Дарахів Теребовлянського району цього року планують облаштувати кільце.

Перехрестя, яке в народі називають “біля голої баби”, є місцем постійної концентрації ДТП. Відтак, організація кільцевого руху має зменшити рівень аварійності на даній ділянці дороги.

“Перетин автомобільних доріг державного значення Н-18 Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль та Т-09-03 Галич – Підгайці – Сатанів вже багато років має у водіїв погану славу. Ледь не щороку на перехресті стаються кілька ДТП. Деякі – зі смертельним наслідком. Востаннє про небезпечне місце заговорили у жовтні 2016 року. Тоді броньований автомобіль «Козак», їдучи у зону АТО, збив школяра”. – повідомляють у Службі автомобільних доріг в Тернопільській області.

Відтак, у Службі автомобільних доріг у Тернопільській області вирішили покласти край трагедіям та обладнати на перехресті розв’язку по типу “кільце”. У проектному відділі організації вже розробили нову схему руху транспорту.

До кінця 2017 року роботи з облаштування «кільця» планують завершити. Під час проведення дорожніх робіт рух транспорту перехрестям буде обмежено.