П’ятниця , 29.03.2024

На Тернопільщині після ДТП виникла бійка, в результаті якої загинув водій (ФОТО)

Незначна дорожньо-транспортна пригода обернулася смертельним наслідком для одного з її учасників.

До чергової частини Збаразького відділення поліції надійшло повідомлення від медиків районної лікарні про те, що в даний лікувальний заклад бригадою швидкої допомоги був доставлений 44-річний тернополянин, який помер у реанімаційному відділенні.

Виїздом слідчо-оперативної групи  та проведеними заходами встановлено, напередодні близько першої години ночі, між селами Колодно та  Заруддя Збаразького району 19-річний житель обласного центру – водій автомобіля «Фольсваген Транспортер» допустив зіткнення із автомобілем марки «ВАЗ 21154», який був припаркований на проїжджій частині без ввімкнених габаритів і  за кермом якого знаходився 44-річний тернополянин.

Після зіткнення між учасниками автопригоди сталася бійка. В результаті 22-річний житель села Гніздичне Збаразького району, який був пасажиром мікроавтобуса, наніс тілесні ушкодження 44-річному тернополянину. Останній був госпіталізований до медичного закладу, проте лікарі не змогли врятувати його. Проведений розтин засвідчив – причиною смерті стала масивна внутрішня кровотеча, спричинена закритою тупою травмою живота з розривом брижі товстого кишківника.

Жителю Збаражчини повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.121 КК України – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Карається таке діяння позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Підозрюваний затриманий в порядку статті 208 КПК, повідомляють у відділі комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області.