Четвер , 28.03.2024

У Тернополі трагічно помер викладач ТНТУ

У п’ятницю, 24 березня трагічно помер викладач ТНТУ Олексій Маєвський.

Ректорат, колектив кафедри комп’ютерних наук, увесь професорсько-викладацький склад Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя з глибоким смутком сприйняли звістку про трагічну смерть заступника завідувача кафедри, старшого викладача МАЄВСЬКОГО ОЛЕКСІЯ ВІКТОРОВИЧА (31.10.1977 – 24.03.2017)

У 1995 році Маєвський О.В. закінчив середню школу №6 м. Тернополя.

1995 – 2000 р. навчався в Тернопільському державному технічному університеті імені Івана Пулюя та отримав диплом інженера-електроніка за спеціальністю «Біотехнічні та медичні системи та апарати». 2000 – 2004 р. навчався в аспірантурі Тернопільського державного технічного університету імені Івана Пулюя за спеціальністю «Інформаційно-вимірювальні системи»

У 2002 році почав працювати в Тернопільському державному технічному університеті імені Івана Пулюя на кафедрі комп’ютерних наук. Викладав дисципліни: введення в спеціальність; компоненти технічних засобів КС; основи автоматизованого проектування та системної інтеграції КІТ; комп’ютерні системи обробки текстової, графічної та мультимедійної інформації.

22 лютого 2017 року Маєвський Олексій Вікторович успішно захистив кандидатську дисертацію із спеціальності 05.13.06 «Інформаційні технології».

В нашій пам’яті він назавжди залишиться людиною високого інтелекту, талановитим педагогом і науковцем, щирим приятелем та колегою.

Висловлюємо глибокі співчуття його сім’ї та близьким і розділяємо з ними біль втрати.

Вічна йому пам’ять та упокій душі.