Субота , 20.04.2024

У Тернополі гастролює група квартирних кавказьких злодіїв

Правоохоронці звертаються до краян з проханням повідомляти про перебування у їхніх населених пунктах, на вулицях, в під’їздах будинків невідомих осіб кавказької  зовнішності, адже є інформація про те, що в Тернополі гастролює група квартирних крадіїв.

До поліцейських із заявою звернулася жителька обласного центру і повідомила, що з її квартири по вулиці Юності невідомі особи викрали майже три тисячі американських доларів, сім найменувань виробів із золота та ноутбук.

Зловмисники проникли до помешкання потерпілої шляхом підбору ключа, повідомляють у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Національної поліції.

Зі слів сусідів потерпілої, того дня вони бачили поблизу будинку невідомих осіб кавказької зовнішності, але не зважили на це, і ніхто в поліцію не повідомив. А правоохоронці припускають, що,  ці особи можливо й  вчинили злочин. Слідчо-оперативні заходи із встановлення підозрюваних тривають, а правоохоронці закликають тернополян бути пильними та безпечними.

Керівник Тернопільського відділу поліції Сергій Гаврилюк каже, що варто остерігатися й осіб ромської національності. Адже правоохоронці уже не раз  доводили   їхню причетність до крадіжок майна з під’їздів, сходових кліток, підвалів.