Четвер , 25.04.2024

На Тернопільщині обікрали млин на 70 000 гривень

На Підволочищині власнику млина поліцейські повернули майно вартістю 70 тисяч.

Ще 14 квітня до Підволочиських правоохоронців із заявою про викрадення дорогого устаткування звернувся власник млина, що у селі Криве. Чоловік повідомив, що було вкрадено 10 потужних електродвигунів, 12 розмольних валів, електродриль, болгарку та мікрохвильову. Збитки підприємець оцінив у 70 тисяч гривень.

Правоохоронці встановили, що невідомий під’їхав до млина вночі на автомобілі, а в середину проник шляхом пошкодження вхідних дверей.

Пошуки злодія тривали майже два тижні й завдяки проведеній роботі, його особу встановили. З’ясувалося, що на чуже добро спокусився 54-річний житель сусіднього села, який неодноразово бував на млині. Чолов’яга вже шукав на ринку покупців на устаткування, але заробити на краденому, не встиг, натомість розжився звинуваченнями у крадіжці з проникнення.

Зараз підозрюваний, який до слова, раніше не мав жодних проблем із законом, шкодує про скоєне, але розкаяння не звільняє його від відповідальності, повідомили у відділ комунікації поліції Тернопільської області.