П’ятниця , 19.04.2024

У Тернопіль приїхав футболіст, який зіграв 100 матчів за мадридський “Реал”

Колишні гравці мадридського “Реалу” Франсіско Павон та Іван Перес впродовж двох днів, 17 та 18 квітня, перебували у Тернопільській області та провели майстер-класи для юних футболістів.

Іспанські гравці під час перебування на Тернопільщині спілкувалися з дітьми, які цікавляться футболом, і поділилися з ними власним досвідом. Так, відомі футболісти побували  у Збаражі, Зборові, Чорткові та у селищі Великі Гаї Тернопільського району.

Після проведених майстер-класів діти могли сфотографуватися з екс-гравцями “Реалу” та взяти їхні автографи.

Організатори майстер-класів переконливо називають Франсіско Павона та Івана Переса легендами світового футболу, однак це трішки не так. Насправді це просто відомі футболісти, які свого часу виступали за мадридський “Реал”.

Так, Франсіско Павон виступав за клуб з Мадрида впродовж 2001-2007 рр. Він провів у складі “Реалу” 106 матчів і відзначився одним забитим м’ячем. Здобув титул чемпіона Іспанії сезону 2002-2003 рр. та переможця Ліги чемпіонів 2002 р. (щоправда, фінал Ліги Чемпіонів він провів на лаві запасних). Також серед його здобутків Суперкубок УЄФА 2002 р. та Міжконтинентальний кубок в тому ж 2002 році.

Досягнення Івана Переса значно скромніші. У складі мадридського “Реалу” він провів лише кілька матчів.