П’ятниця , 26.04.2024

Завтра біля Тернопільської міської ради знову будуть кидатися яйцями?

На четвер, 11 травня, заплановано проведення 15-ої сесії Тернопільської міської ради. Розпорядження про скликання сесії підписав міський голова Сергій Надал.

“Враховуючи, що 24.04.2017 р. п’ятнадцята сесія Тернопільської міської ради не відбулася, керуючись ст.42, 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламентом Тернопільської міської ради скликати п’ятнадцяту сесію міської ради 11 травня 2017 року о 10:00 в залі засідань міської ради”. – йдеться у тексті розпорядження.

На розгляд депутатів планується винести близько 180 питань. Щоправда, наразі не відомо чи сесія відбудеться, адже обидві сторони політичного конфлікту у міській раді не мають намірів відступати від своїх позицій і готові діяти не менш радикально, ніж два тижні тому.

Нагадаємо 24 квітня запланована сесія міськради не відбулася через сутички, що виникли під стінами мерії між “свободівцями”, які проводили акцію протесту проти трьох своїх колишніх партійців, та частиною депутатів міськради із фракцій БПП та “Самопоміч”. Під час конфлікту незначні ушкодження отримали два депутати із БПП. Зокрема, в одного із них влучили яйцем.