Субота , 20.04.2024

На Тернопільщині у лікарні п’яний чоловік підрізав пацієнта (ФОТО)

Співробітники Бережанського відділу поліції за підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень затримали в порядку статті 208 КПК  61-річного жителя села Ренів Зборівського району.

Чоловікові оголошено підозру у вчиненні важкого злочину та поміщено до ізолятора. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу, повідомляють у відділі комунікації Тернопільського обласного управління Національної поліції.

Як розповів тимчасово виконуючий обов’язки керівника поліції Бережанщини Петро Панашій, повідомлення про конфлікт між пацієнтами надійшло від чергової медсестри протитуберкульозного диспансеру, що в райцентрі. Виїхавши на місце події, поліцейські встановили, п’яні розбірки влаштували 61-річнний раніше неодноразово судимий житель Зборівщини та 26-річний мешканець села Байківці Тернопільського району.

Чоловіки, незважаючи, що перебувають у медичному закладі, де розпивання алкогольних напоїв заборонено, таки знайшли можливість перехилити чарку-другу. П’яна суперечка й призвела до конфлікту. Спочатку молодший з опонентів кулаком вдарив в обличчя ренівчанина, а той, довго не роздумуючи, побіг на кухню, вхопив ніж і всадив 26-річному молодику у живіт.

Потерпілий  з проникаючим пораненням та пошкодженням життєво важливих органів нині перебуває у реанімаційному відділенні Бережанської центральної районної лікарні. Стан пацієнта медики оцінюють як важкий.

Нападника поліцейські затримали. З’ясувалося, зловмисник має не одну судимість саме за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.