Середа , 24.04.2024

На Тернопільщині через водія “Мерседеса” двоє людей потрапили у лікарню (ФОТО)

28 квітня о 15:49 68-річний житель м.Кременець, керуючи автомобілем “Mercedes Vito» на автодорозі “Кременець-Рівне”, неподалік с.Білокриниця, рухаючись в напрямку м.Кременець, здійснюючи обгін транспортного засобу, не переконався у безпечності маневру, виїхав на смугу зустрічного руху та створив аварійну ситуацію для автомобіля «Volkswagen Transporter T5», який рухався у зустрічному напрямку, під керуванням 40-річного жителя Кременець.

З метою уникнення зіткнення, водій автомобіля “Mercedes Vito» здійснив з’їзд у кювет, а водій автомобіля «Volkswagen Transporter T5» зіткнувся з автомобілем «Renault Trafic», під керуванням жительки м.Луцьк, яка рухалась в напрямку м.Кременець.

У місцеву лікарню госпіталізовано водія автомобіля «Volkswagen Transporter T5» з діагнозом: перелом правого наколінника та водія «Renault Trafic» з діагнозом: забійна рана лоба справа. Водій “Mercedes Vito» не постраждав.
У водіїв даної пригоди відібрано забір крові на вміст алкоголю, а транспортні засоби поміщені на арештмайданчик Кременецького ВП ГУНП в Тернопільській області.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.286 КК України.
Правоохоронці з’ясовують всі обставини даної дорожньо-транспортної пригоди.