Четвер , 18.04.2024

У Тернополі поліція досі шукає ректора, який скоїв аварію і втік (ВІДЕО)

Дорожньо-транспортна пригода трапилася у селі Велика Березовиця 3 травня близько 20:00. Там зіткнулися автомобілі Opel та Land Rover.

За попередньою інформацією, водій позашляховика виїжджав з другорядної дороги на головну і не переконавшись у безпеці руху, врізався у легківку.

Після удару джип не зупинився, а продовжив рух. Спинився десь за кілометр від місця аварії.

Очевидці ДТП викликали патрульних. Виїжджала на місце аварії і слідчо-оперативна група. Начальник Тернопільського відділення поліції Віктор Волощук каже, що на момент прибуття поліцейських ГУНП водіїв уже не було ні в автомобілі Land Rover, ні в Opel. Тому інформації про стан здоров’я кермувальників даних транспортних засобів правоохоронці коментувати не можуть.

Слідчі встановили власників авто, але на телефонні дзвінки ті не відповідають.

Наразі оперативники з’ясовують хто був за кермом в одній та другій автівках. Тривають слідчі дії, авто перегнали на арештмайданчик.

Водій Land Rover відповідатиме перед законом відповідно до статей кодексу про адмінправопорушення – 124-ї – порушення водіями правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів та 122 – залишення місця дорожньо-транспортної пригоди, пише “Досьє 102”.

Нагадаємо, раніше повідомлялося за кермом авто перебував ректор ТНЕУ Андрій Крисоватий.