П’ятниця , 19.04.2024

У Тернополі відома волонтерка вийшла заміж за учасника АТО (ФОТО)

У Тернополі у ці вихідні відбулася гучна подія – народне весілля. Саме так назвали весілля відомої волонтерки Алли Чонгар. Її майбутній чоловік Володимир Данко захисник України.

Історія їх кохання це історія, у якій люди рятують одне одного – тяжко поранений воїн отимав другий шанс на життя завдякі їй – мужній, відважній, сильній, красивій, справжній – так про Аллу говорять друзі, волонтери, військові, добровольці.

Запрошення розмістили у соціальних мережах разом з Василем Конько, Аллою Борисенко, Володимиром Мосейко та Леонідом Бицюрою за 8 днів до весілля, і змогли зібрати у надкороткий термін усе необхідне для урочистості.

До підготовки події долучилось дуже багато людей і встигли підготувати усе необхідне та… заявку на рекорд!

Гостями молодої пари стали 700 чоловік! Щирі вітання, конкурси, танці та викрадення молодої. Неймовірний весільний торт, козаки з шаблями і юшка від  Козацько – десантного  екологічного  осередку.

Володимир Мосейко , наказний отаман Тернопільського  козацько – десантного екологічного  осередку: “Ми зварили для забави 100 літрів рибної юшки, 100 літрів бограча, смажимо 700 котлет на нашій спецпательні, пригощаємо чаєм з лісових трав. Ця пара має бути щасливою.” До розмови біля багаття приєднались група “Долг” та волонтер з псевдо “Дєд”. Вони щиро раді за пару.

На весіллі також були чоловіки, які завдячують волонтерці своїм життям і збереженим здоров’ям. Волонтери наголошують, щоб там на сході був мир, треба, щоб тут на заході кожен був небайдужим до буремних подій, які відбуваються в Україні протягом останніх років.

Джерело: Олена МУДРА, tenews.te.ua