Фестиваль “Тернопільська Брама” обіцяв дивувати та свої обіцянки успішно виконав. Вперше тернополян зустріла у центрі міста зелена брама зібрана з майже 5000 порожніх пивних пляшок!
 Велетенський вертел підсмажив свинячу тушу, яку на відміну від рекордної ковбаси, готували просто неба у спеціальному мангалі. Замість обіцяної рекордної 400 метрової ковбаси, гості фестивалю отримали ще на 150 метрів більше м’ясопродукту.
Велетенський вертел підсмажив свинячу тушу, яку на відміну від рекордної ковбаси, готували просто неба у спеціальному мангалі. Замість обіцяної рекордної 400 метрової ковбаси, гості фестивалю отримали ще на 150 метрів більше м’ясопродукту.
Відтепер Тернопіль має новий рекорд і перевершив рекордну ковбасу міста Черкаси на цілих 200 метрів! 547 метрів ковбаси їли усі разом.
Частинкою за частинкою краяли та додавали скибочку хліба кожному, хто чемно стояв у черзі. 15 хвилинне очікування і ковалочок рекорду на вашій тарілочці.
Ковбаску краяли приблизно 10 сантиметровими частинками, тому можно казати, що є і ще один рекорд у Тернополя – колективного споживання рекордного продукту: Адже 5400 людей протягом двох годин мали би з’їдати кулінарний шедевр Тернопільського м’ясокомбінату. Добра погода сприяла тому, що люди сім’ями пригощались під теплим травневим небом новими стравами та напоями.
У меню України увійшли пайда, тернопільська зупа, ребра по-махабунськи, високо оцінили смакові якості місцевої “Тернівки”. Було місце і для соціальних танців і для юних тернополян. Музика у виконанні відомих гуртів та зіркове небо, яке не змогли заступити ароматні дими!
Джерело: Олена МУДРА, tenews.te.ua
 
				



 
 