П’ятниця , 29.03.2024

У Тернополі депутат міської ради погрожує викинути свого колегу через вікно

Не Сороколітом єдиним живе Тернопільська міська рада

Тарас Білан

Історія з відкликанням трьох колишніх свободівців – це лише один із скандалів у теперішній міськраді.

Насправді у депутатському корпусі міськради триває іще один конфлікт. Його фігурантами є міські обранці із фракції БПП – Тарас Білан та Михайло Ібрагімов.

Волонтер і депутат Тарас Білан уже тривалий час виступає проти відомого тернопільського підприємця, власника торгово-розважального центру “Подоляни” Василя Чубака.

Він звинувачує підприємця у намаганні захопити землю державного оборонного підприємства “Промінь” та використати її під забудову.

Зокрема вчора, 8 червня, працівники заводу провели акцію протесту.

“Сьогодні працівники оборонного заводу “Промінь” ходили по пішохідному переході поряд із підприємством… Суть проста: зрадники держави Україна, прикриваючись ім’ям Президента України, вирішили оборонний завод порізати на металолом. Землю віддати під забудову. І всім всерівно. Велика подяка: владі за пусті обіцянки. Поліції та прокуратурі за хабарництво та здачу державних інтересів. Окрема подяка Ібрагімову М.Р. ЗА РОБОТУ НА Василя Чубака – Росію. Що буде далі: на протязі 2-ох місяців завод віддадуть на порізку… та продадуть з молотка”. – вчора написав Тарас Білан на своїй сторінці у Фейсбуці.

Втім, цікаво те, що генеральний директор ТРЦ “Подоляни” Михайло Ібрагімов є депутатом Тернопільської міської ради. Ібрагімов, так само, як і Тарас Білан, представляє партію “БПП “Солідарність”.

Своє ставлення до колеги по фракції та перспективу співпраці з БПП волонтер виклав в одному із коментарів до допису.

“Спочатку заяву на вихід напишу. Викину Ібрагіма через вікно. А там побачимо. Обов’язково повідомлю”. – написав Тарас Білан.

Втім, сподіваємось, що місцеві політики все ж таки знайдуть порозуміння між собою та все буде гаразд як з кожним із учасників цієї суперечки так із оборонним державним підприємством.