Четвер , 28.03.2024

Щоб повернути сто доларів, житель Тернопільщини вирішив викрасти авто у товариша

Житель Тернопільщини знайшов невдалий спосіб, як повернути борг. Він вкрав автомобіль у свого приятеля.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Про те, що у нього з обійстя намагалися викрасти автівку, потерпілий житель Монастирищини повідомив 17 червня. З його слів, викрадач шляхом вільного доступу проник в салон транспортного засобу й спробував рушити, але, не впоравшись з керуванням, в’їхав огорожу. Після невдалої спроби викрадення лиходій утік.

Особу викрадача-невдахи поліцейські оперативно встановили. Він розповів свою версію подій. Мовляв декілька років тому позичив сто доларів потерпілому, але назад грошей так і не дочекався. Не раз нагадував, що час  повернути борг, та знайомий просто почав ігнорувати його дзвінки.

Будучи в справах в селі, де живе боржник, підозрюваний прийшов до нього на подвір’я щоб віч-на-віч поспілкуватися з недобросовісним товаришем, але той навіть не вийшов з хати. Відтак візитер пригрозив взамін грошового боргу забрати автівку, що була припаркована на обійсті. Виправдовується, що хотів лише налякати знайомого, і для більшої достовірності сів у транспортний засіб, а машина покотилася вниз з горбка і зупинилася він удару в огорожу. Серйозних ушкоджень авто не зазнало.

Слідство у справі ще триває. Правоохоронці перевіряють версію підозрюваного, попередньо його дії кваліфікували як незавершену спробу заволодіння транспортним засобом.