Субота , 20.04.2024

У Тернополі один поліцейський вимагав хабара в іншого поліцейського

Працівник обласного управління Національної поліції вимагав хабар у розмірі 500 доларів від працівника муніципальної поліції Тернополя.

Поліцейський з Управління Захисту економіки вимагав 500 доларів США за непритягнення до адмінвідповідальності у посадовця з муніципальної поліції Тернопільської міської ради.

Прокуратурою Тернопільської області розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.368 КК України ( вимагання та одержання неправомірної вигоди службовою особою) стосовно працівника Управління Захисту економіки в Тернопільській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України.

Встановлено, що працівник поліції вимагав 500 доларів США у посадовця виконавчого органу Тернопільської міськради за нескладання адмінпротоколу за подання недостовірних відомостей чиновником у е-декларації.

Правоохоронці затримали поліцейського при одержанні ним 200 доларів США неправомірної вигоди. Злочин викрито спільно з працівниками СБУ. Триває досудове розслідування, повідомляють у прес-службі прокуратури Тернопільської області.

Читайте також:
У центрі Тернополя провели показове затримання хабарника (ФОТО)