П’ятниця , 26.04.2024

На підприємстві тернопільського депутата простий токар заробляє 26000 гривень

Депутат Тернопільської міської ради, директор державного підприємства “Промінь” Тарас Білан похвалився тим, що рядовий токар у нього на виробництві отримує місячну зарплату у розмірі 26000 гривень.

Відповідну роздруківку тернопільський “порошенківець” оприлюднив у соціальних мережах.

“Ніщо так не обурює Володимира Путіна – як добробут українця. На фото роздруківка заробітньої плати працівника “Променя”. 26000 гривень токар заробив за червень 2017р. Чи потрібно їхати за кордон? Напевне ні. А як будемо добре жити, тоді і Луганськ, і Донецьк та Крим самі повернуться. Без жодного пострілу… Любіть Україну! Тримайте порох сухим!” – написав Тарас Білан у Фейсбуці під опублікованим фото.

Водночас він додав, що охочі працювати і вчитися можуть звертатися на підприємство. Головна вимога – не вживати алкоголю.

зарплата Тернопіль

One comment

  1. Кажуть ,що хороший товар (в даному випадку -підприємство ) реклами не потребує.А цей горе-директор вирішив його пропіарити.Хоча він хоче прорекламувати більше себе а не підприємство.Ось який ніби Я КРУТИЙ РЕРЕЦЬ.А саме цей крутий перець завів підприємство нашоі оборонки в глухий кут.Кількість працівників нижче мінімальноі.Працівники оформлені за трудовим договором .Сьгодні робота є -платимо ,а завтра…….Плинність кадрів—особливо неугодних бухгалтерів велика (із них -2 головних).Продати приміщення на територіі “Подолян” які рахувались за “Променем” і таким чином погасити заборгованість по заробітній платі -багато розуму не треба.А де створення нових робочих місць?Де державні замовлення директоре-піарщик?????Через отаких горе-депутатів (на усіх рівнях)МИ зараз “маємо те що маємо”.