Четвер , 28.03.2024

Події у Вишнівці: 15 родичів затриманого блокували дорогу. Одного поліцейського звільнили

У смт. Вишнівець відбулись незаконні дії окремих громадян, які шляхом перешкоджання руху транспорту заблокували дорогу.

Про це повідомляє у “Фейсбуці” керівник облполіції Тернопільщини Олександр Богомол:

“ПЕРЕД ЗАКОНОМ ВСІ РІВНІ. КОЖЕН НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА СВОЇ ДІЇ.
Інформація для громадськості. Сьогодні в смт. Вишнівець відбулись незаконні дії окремих громадян в кількості 15 осіб, які шляхом перешкоджання руху транспорту заблокували дорогу.

Серед блокувальників родина затриманого по підозрі у вбивстві, яке сталось у Вишнівці місяць назад. Не дивлячись на резонансність вбивства та перебування цієї справи на контролі у вищих органів держави, родичі підозрюваного незаконними методами намагаються вплинути на проведення слідства, ігноруючи права та інтереси людей, які рухаються трасою. На місце події виїхали працівники поліції та слідчо-оперативна група для документування неправомірних дій.

Серед працівників поліції криміналіст, який перебував без форми, але знімав подію на відео і був залучений до документування перебував у нетверезому стані. Інспекцією по роботі з особовим складом факт перебування на службі під дією алкоголю задокументовано та готується наказ на звільнення цієї “особи” за дискредитацію звання поліцейського, який я підпишу сьогодні. До поліції поступили скарги водіїв про перекриття дороги та претензії про спричинені збитки за простій. За фактом блокування транспортної магістралі порушено кримінальне провадження та буде проводитись розслідування. Винні будуть притягненні до відповідальності.
ПЕРЕД ЗАКОНОМ ВСІ РІВНІ. КОЖЕН НЕСЕ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗА СВОЇ ДІЇ.”