Субота , 20.04.2024

СтудМіс Тернопільщини Ольга Росоха після відвідин аквапарку потрапила у лікарню (ФОТО)

Тернополянка Ольга Росоха, яка стала переможницею конкурсу краси СтудМіс Україна-2014, потрапила в лікарню після відпочинку в столичному аквапарку. Про випадок дівчина розповіла у себе на сторінці в мережі Instagram.

 Пішла я тиждень тому в аквапарк в Дрім Таун і пожаліла про це! Вискочив прищик, який був дуже болючий і з кожним днем ставало все гірше і гірше, температура, важкість. Від болі спати взагалі не могла. Я подумала, що це просто черяк і мені допоможе “вишневська” мазь і знеболююче, але мій стан не покращувався, навпаки…нога наривала і збільшувалась, і однієї ночі я немогла терпіти біль і зі сльозами в 4 годині ранку поїхала в травмпункт, — написала красуня.

Через жахливі умови у лікарні дівчина вирішила лікуватись у приватній клініці. До того ж лікарі звичайної лікарні поставили тернополянці хибний діагноз.

— Без пояснення, з жахливим ставленням мене повезли в жахливу операційну (м’яко кажучи вона була схожа на якусь майстерню а не операційну, стерильність там, здається, була відсутня)…але їхнє відношення було ще жахливішим. Моєї думки і дозволу ніхто не питав, вирішили робити операцію під загальним наркозом і як потім вияснилося поставили ще неправильний діагноз. Я впала в істерику і дала на каблук. Потім видзвонила приватну клініку і була задоволена, як мене проконсультували і пояснили, що з моєю ногою і які можуть бути наслідки. Спокійно привезли в операційну, зробили місцевий наркоз (болючий процес був), зробили операцію і я віджила, і навіть поспала за тиждень пару годин нормально без болі поки наркоз діяв. Тепер в аквапарк ні ногою, бо можна залишитися без ноги. Я обійшлась диркою в нозі, але це ще не кінець, — наголосила тернополянка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Джерело: “Доба”.