Четвер , 28.03.2024

Красуня з Тернопільщини змагатиметься за титул “Міс Європейська Португалія”

У Португалії триває національний відбір на конкурс “Міс Європейська Португалія”, в якому беруть участь одразу дві українки. 

Пропонуємо Вам познайомитися з красунями поближче, аби визначитися з тим, кого із них підтримати в інтернет-голосуванні.

До слова, взяти участь у визначені переможниці можна з будь-якого куточка світу. Окрім того, проголосувати можна кілька разів – щодня один раз на день, пише СВІТUA. 

Конкурс триватиме до 8 вересня. За результатами голосування вже 9 вересня у місті Алкошете (провінція Монтіжу, Португалія) відбудеться фінал національного відбору. В ході фінального відбору буде обрано 15 дівчат, які представить Португалію на міжнародному конкурсі на Мальті.

№10. Іванна Рогашко

Дівчина народилась в українському місті Дубно 28 жовтня 1996 року. Останні вісім років мешкає у Португалії в місті Вілла-Реал.

Наразі українка вчиться у місцевому університеті, де здобуває фах медсетри.

Від 2013 року Іванна будує свою модельну кар’єру. За цей час встигла взяти участь в низці фотосесій та показів мод.

Дівчина активно виступає проти жорстокого поводження із тваринами в цирку, а також проти використання тварин для тестування засобів макіяжу.

Проголосувати за Іванну Рогашко можна за посиланням.

№16. Наталія Федорчук

Дівчина народилась в Заліщиках на Тернопільщині 19 липня 1998 року.

Наталія закінчила Заліщицьку гімназію, після чого переїхала жити до Португалії, де також встигла повчитись одразу в двох школах – загальноосвітній португальській та при українському культурно-освітньому центрі “Дивосвіт”.

Після закінчення навчання українська красуня вступила до Лісабонського національного університету, де наразі здобуває фах лікаря-фармацевта. За словами самої Наталії, її кредо – аби усі люди на планеті були здоровими. Саме тому вона й брала для себе майбутню професію, пов’язану з охороною здоров’я.

Дівчина є активною учасницею усіх заходів, організованих  українською громадою Португалії. Також вона входить до лав Спілки Української Молоді – організації, яка єднає українців усього світу під одним крилом.


Модельна діяльність української красуні також є доволі успішною – вже найближчим часом вона стане обличчям журналу “CODE” на період осінь-зима.

Підтримати Наталію Федорчук можна за посиланням.