Четвер , 28.03.2024

Степан Барна: Сьогодні важливо популяризувати національні символи і доводити єдність українського народу (ВІДЕО)

Саме з Тернопільської області отримали найбільше #СелфізПрапором і створили невеличку фотопідбірку, щоб весь світ познайомився з мальовничим Тернопільським краєм. 

Відео, яке зняли на Тернопільщині в рамках акції «Селфі з прапором», стало заставкою сторінки МЗС у Фейсбуці.

За умовами акції, у День Державного Прапора 23 серпня найбільш захоплюючі світлини, зроблені учасниками флешмобу, були оприлюднені на всіх сторінках соцмереж МЗС.

Обіцялося, що фото переможець стане обкладинкою акаунтів МЗС у соціальних мережах до кінця літа. При цьому організатори конкурсі вирішили, що перемогу отримало відео, яке зараз і розміщене на заставці офіційної сторінки МЗС.

«Я пишаюся, що Тернопільщина активно долучилася до цієї акції. Сьогодні важливо популяризувати національні символи, а заразом і доводити єдність українського народу, незалежно від регіону проживання. Водночас дякую Теребовлянщині за проявлену креативність – в рамках стратегії розвитку туристичної галузі Тернопільщини, яку ми впроваджуємо вже третій рік, це значна допомога. Молодці!», – прокоментував голова Тернопільської ОДА Степан Барна.

«Особливу увагу і подяку ми хочемо висловити активній Тернопільщині, за свою ініціативність, креативність та бажання йти на зустріч до перемоги! Адже саме з тернопільської області ми отримали найбільше #СелфізПрапором і тому ми створили невеличку фотопідбірку, щоб не тільки ви, але і весь світ познайомився з мальовничим Тернопільським краєм. Дякуємо і чекаємо від вас нових перемог!», – йдеться в повідомленні на сторінці МЗС у Фейсбуці.

За матеріалами УНІАН