П’ятниця , 29.03.2024

У жителя Тернопільщини нахабно вкрали автомобіль марки “Ауді”

Житель села Бедриківці Заліщицього району розмістив оголошення про продаж автомобіля Ауді А6. Покупці знайшлися і навіть приїхали на оглядини. Та виявилося…

авто крадіжкаЗі слів потерпілого зустрівся він з покупцями на автовокзалі в райцентрі.

Чоловік та жінка оглянули машину, завели мову про ціну, стали торгуватися, словом, підозр про їхні злі наміри не було. Тож коли попросили проїхатися, заліщанин погодився.

Безпечний продавець мало того, що впустив за кермо невідомого чоловіка, сам не сів до салону навіть в ролі пасажира, то ще й залишив в машині всі особисті документи і тисячу американських доларів. А покупці поїхали.

Довго чекав на них потерпілий, телефонував, слухав обіцянки що от-от повернуться, а коли зв’язку з шахраями вже не було, самотужки намагався наздогнати їх.

З моменту скоєння злочину і до часу, коли потерпілий звернувся до поліції, минуло більше двох годин. Часу вдосталь, аби зловмисники втекли не лише за межі району, а й області.

Кримінальне провадження розпочато за статтею 289 ККУ, повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Поліцейські вживають оперативних заходів з метою встановлення осіб підозрюваних та пошуку викраденого автотранспорту, а краян застерігають дбайливіше ставитися до власного майна, не довіряти його невідомим людям. А якщо вже стався злочин – не займатися самодіяльністю, а негайно повідомляти про випадок поліцейських.