Четвер , 28.03.2024

У поліції розповіли деталі трагедії на тернопільському озері

Тіло дев’ятнадцятирічної дівчинки у Тернопільському ставі, неподалік “Острівця кохання”, витягнули рятувальники служби надзвичайних ситуацій. Повідомлення про це надійшло на лінію “102″ від диспетчера МНС близько 11:30.

За словами слідчого Тернопільського відділу поліції Дмитра Адамовича, ще о 6:50 правоохоронці отримали інформацію, що до берега, зі сторони вулиці Білецької, прибився надувний човен. На ньому була жіноча сумочка з документами та особистими речами.

Уже під час перевірки стало відомо, що усе це належало дівчині, яку кількома годинами пізніше з озера витягнули рятувальники.

Загибла була одягнута, а при попередньому огляді експерт не виявив жодних тілесних ушкоджень.

Правоохоронці перевіряють інформацію про те, що ймовірніше жителька Козівського району на човні була не сама, а зі знайомим.

– Встановлено, що вчора, 2 серпня, потерпіла у вечірній час разом зі знайомим плавала на надувному човні Тернопільським ставом. Вподальшому зв’язок з ними пропав, а вранці ми вже знайшли тіло жінки. Відома нам вже і особа чоловіка, який був разом з нею.

Авто хлопця знайшли на березі, поруч з мостом у cелі Біла. Проте самого власника автівки ще не знайшли.

Працівники поліції встановлюють причини загибелі дівчини, а рятувальники розшукують хлопця.

Відомості про дану подію внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 115 ККУ з відміткою “нещасний випадок”, повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Від початку 2017 року на водоймах Тернопільської області втопилося уже 30 людей, шестеро з них – діти.