П’ятниця , 29.03.2024

У Тернополі мама двох дітей морально і фізично познущалась з чужої дитини

У житті тернополянки сталася страшна історія, яка зачепила її неповнолітнього сина. 

“Історія проста: це моральне і фізичне знущання з моєї дитини дорослою жінкою, яка сама мама двох дітей. Ще й в білий день!
Ця особа (язик не повертається назвати «людиною») 15 серпня підійшла до дітей які сиділи на лавці, серед яких був і мій син, почала його звинувачувати в тому що він, начеб то, образив її меншого сина, і, не вислухавши ні слова (а він, як розповів мені пізніше, нікого не ображав), почала кричати відбірними тюремними «матами», після чого більше – схопила його за вухо і вдарила головою об автомобіль, який стояв поруч.

Уявляєте, доросла особа б’є неповнолітню дитину об машину на очах таких же дітей?! Інші, які стояли поруч, дуже налякалися, а син, що ні в чому не винен, постраждав від її неадекватності.

Скажете, що треба було звернутися в поліцію? Так, я цього ж дня, викликала патрульних, які прийняли заяву. Але вона не заспокоїлася і, більше того, наступного дня разом зі своїм старшим сином, знову погрожувала і нецензурно висловлювалася, як в сторону мого неповнолітнього сина, так і в мою сторону. З мого боку знову послідувало звернення до правоохоронців. Опускатися до її рівня і кулаками пояснювати хто не правий я не стала, та й не личить це робити мамі двох дітей.

Скажу так: ні одна людина немає права знущатися морально і фізично над дитиною, щоб не сталося і хто б не був її батьками.
Будьте обережні, особливо жителі файного міста по вул. Довженка, з маленькими дітьми. Про перебіг ситуації повідомлятиму”, – пише жінка у спільноті “Від Тарнополя до Тернополя”.