П’ятниця , 29.03.2024

Допоможіть 16-річній тернополянці, яка лежить в комі після ДТП (ФОТО)

Тернополянин Тригуба Іван потребує фінансової допомоги для лікування своєї дочки Діани, яка потрапила 22 серпня в аварію. Неповнолітня дівчина досі в комі.

Зараз дівчина перебуває у відділенні анастезіології з палатами інтенсивної терапії Тернопільської дитячої клінічної лікарні з  діагнозами поєднана закрита черепно-мозгова травма, забій головного мозку по типу дифузного оксонального ушкодження, церебральна кома другої стадії, субдуральна гідрома правої лобної тім’яної ділянки, перелном 5-7 ребра, закритий перелом середньої третини правої плечевої кістки зі зміщенням.

На даний час Діана знаходиться у важкому стані. За словами батька, її планують перевезти реанімобілем у Львівський воєнний госпіталь.

– Лікування яке було до цього часу виявилось неефективним, тому що апаратура яка знаходиться в нас в обласній дитячій лікарні не дозволяє зробити повністю обстеження, – каже пан Іван.

На даний час лікування дівчини обходиться батькам від 2500 грн в день.

Всі бажаючі допомогти можуть перевести гроші на карту 4149 4978 5377 2152 Приватбанк Тригуба Іван Миколайович,  0974515818.

Джерело: “20 хвилин”.