Вівторок , 16.04.2024

Помер працівник поліції Тернопільщини

На тридцять шостому році життя пішов з життя співробітник Національної поліції України в Тернопільській області Громадський Сергій Анатолійович. Це непоправна втрата для рідних, близьких, друзів, колег по роботі.

Роботі в правоохоронних органах Сергій віддав більше шістнадцяти років. В МВС він прийшов у 2001-му.

Працював на посаді оперативника відділу кримінальної міліції у справах неповнолітніх Теребовлянського райвідділу, потім оперативником відділу кримінального розшуку. Після цього і до останніх днів старшим інспектором – начальником приймальні громадян відділу режимно-секретного та документального забезпечення.

Друзі та колеги по роботі характеризують Сергія, як відповідального та сумлінного працівника, вихованого та надійного співробітника, який все виконував ідеально та бездоганно.

В жовтні 2014 року в Сергія діагностували онкологічне захворювання. Він майже три роки боровся з важким недугом. Рідні та друзі неодноразово збирали гроші на його лікування, але це не допомогло. Хвороба забрала його 8 вересня 2017 року. У померлого залишилася дружина та двоє синів – дванадцяти та чотирнадцяти років.

Поховали Сергія Громадського у неділю, 10 вересня, в Копичинцях, поруч з могилою батька.

Працівники поліції Тернопільщини висловлюють щире співчуття рідним та близьким у зв’язку з тяжкою втратою, поділяють їхній біль та горе. Нехай земля буде йому пухом.