Вівторок , 16.04.2024

Скандал на Тернопільщині – бізнесмени розрили щойно відремонтовану дорогу (ФОТО)

На замовлення Служби автомобільних доріг у Тернопільській області у Бучацькому районі ремонтують 10,5 кілометрів місцевої дороги Порохова-Космирин.

дорога ремонт скандалВперше за майже 30 років на автошляху проводять не лише ліквідацію ямковості , а й поточний середній ремонт.

Завдяки акумульованим митницею коштам на 2 кілометрах дороги повністю замінюють покриття.

Та, схоже, інфраструктура Тернопільської області для деяких підприємців не є цінністю. У вівторок співробітники Бучацького райавтодору та Служби автомобільних доріг стали свідками нахабного руйнування автошляху у селі Космирин.

На очах у дорожників фірма «Елітар» почала розкопувати асфальтобетон для прокладання, за словами оператора механізму, електрокомунікацій. Близько 100 метрів свіжоукладеного покриття стало об’єктом справжнього вандалізму. Підприємство «Елітар» не мало жодних дозвільних документів на розкопки від балансоутримувача а/д Порохова-Космирин – Служби автомобільних доріг у Тернопільській області.

Дорожники зупинили вандалів, нині руйнування автошляху не продовжувалося. З приводу пошкодження державного майна складено акт, повідомляють у прес-службі САД в Тернопільській області.

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області звертається до громадян: збереження автошляхів – спільна справа. Аби інфраструктура довго служила, її треба належно експлуатувати, дотримуватися законодавства і керуватися здоровим глуздом.

Якщо ви помітили факт навмисного руйнування доріг, телефонуйте на «гарячу» лінію САД 52-54-43 або 52-65-32