П’ятниця , 29.03.2024

Тернопільська “Нива” знову перемогла і наблизилася до лідерів другої ліги (ВІДЕО)

У неділю, 3 вересня, відбулися матчі 10-го туру Чемпіонату України серед команд другої ліги.

Нива ТернопільТернопільська “Нива” на своєму домашньому стадіоні приймала у Вишнівці приймала хмельницьке “Поділля” і здобула перемогу з рахунком 3:2.

Початок поєдинку видався напрочуд вдалим для тернополян. Уже на 8-ій хвилині захисник хмельничан Охрончук відкрив рахунок, зрізавши м’яч у власні ворота.

На 20-ій хвилині тернополяни впіймали гостей на контратаці і подвоїли рахунок – відзначився Апанчук.

На початку другого тайму тернополяни заробили пенальті – у штрафному майданчику звалили Апанчука.

Ігор Вонс точно пробив з одинадцятиметрової позначки. Здавалося б, долю матчу уже вирішено, однак за рахунку 3:0 фортуна обернулася до іншої команди.

На 68-ій хвилині гості скоротили рахунок. Хмельничанин Джурко пробив по центру воріт, а воротар “Ниви” допустився помилки і пропустив м’яч поміж ніг.

На 86-ій хвилині Морговський, який вийшов на заміну, пробив здалеку. М’яч зрикошетив і воротар тернополян знову виявився безсилим.

3:2 – за такого рахунку хмельничани пожвавилися і намагалися влаштувати штурм воріт “Ниви”, аби на останніх хвилинах зрівняти рахунок. Тож тернопільській команді та її вболівальникам довелося трохи понервувати.

Але, на щастя, усе обійшлося. “Нива” утримала переможний рахунок до фінального свистка. Після цієї перемоги тернопільська команда набрала 15 очок і перемістилася на третє місце у турнірній таблиці.

Свій наступний поєдинок тернополяни проведуть у суботу, 9 вересня. Команда гратиме в гостях проти житомирського “Полісся”.