Четвер , 28.03.2024

У Харкові джип в’їхав у натовп. П’ятеро людей загинули (ВІДЕО)

П’ятеро людей загинули на місці, із шести постраждалих – четверо у важкому стані в лікарні. Серед таких двоє наразі знаходяться на операції, а ще одна постраждала – вагітна жінка

Харків ДТП

Трагедія в середмісті Харкова. Позашляховик Lexusв’їхав у натовп людей. Поліція повідомляє про п’ятьох загиблих та ще шістьох постраждалих. На місці надзвичайної події перебуває кореспондент “5 каналу” Світлана Дашкевич.

За попередньою інформацією, близько 21 години у центрі Харкова зіткнулися два позашляховики – Lexus RX 350 і Volkswagen Touareg. За словами очевидців, удар був такої сили, що Lexus відкинуло щонайменше на 20 метрів. Автомобіль врізався у натовп пішоходів. П’ятеро людей загинули на місці, із шести постраждалих – четверо у важкому стані в лікарні. За інформацією від медиків, двоє наразі знаходяться на операції. У них пошкоджені ребра та легені. Ще одна із постраждалих – 25-річна жінка, що перебувала на сьомому місяці вагітності.

Попередньо, Lexus на шаленій швидкості проїхав на червоний сигнал світлофору. На пішохідному переході він зіткнувся із автомобілем Volkswagen. За кермом “японця” була 20-річна дівчина. Її вже доправили до відділку та відправили на експертизу, аби визначити, чи була вона напідпитку. Обидва водії важких травм не зазнали.

Поліція вже відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Вулиця перекрита, на місці продовжують працювати експерти та правоохоронці. Вони вивчають відео з камер спостереження та вилучають уламки з місця аварії.