П’ятниця , 29.03.2024

Майже 60000 тернополян подали документи на виготовлення “Соціальної карти тернополянина”

Станом на 27 грудня майже 60 тисяч тернополян подали документи на виготовлення електронного проїзного квитка, при розрахунку яким вартість за проїзд у громадському транспорті Тернополя не зміниться.

Нагадаємо, з 2 січня 2018 року вартість проїзду у міському громадському транспорті зросте на 1 грн. для тих громадян, які сплачуватимуть готівкою.

Наявність «Соціальної карти тернополянина» надасть змогу мешканцям їздити за дешевшим тарифом у громадському транспорті міста, відповідно 3 грн. у тролейбусах та 4 грн. у маршрутках.

Оформити «Соціальну карту тернополянина» можуть особи, які проживають, прописані чи офіційно працюють у Тернополі, зазначають у прес-службі міськради.

Документи на виготовлення карти приймають у Центрі надання адміністративних послуг, в управлінні соціальної політики Тернопільської міської ради, у навчальному закладі, об’єктах житлово-комунального господарства (за місцем проживання) та в оператора електронних систем міста за адресою вул. Чорновола, 1 (2 поверх). Також анкету-заяву можна подати онлайн на сайті https://fayna-karta.te.ua/