П’ятниця , 29.03.2024

На Тернопільщині жорстокі діти покалічили пса петардами

Собаку-безхатька у Бучачі покалічили діти. Жорстка малеча кидала тварині під лапи петарди. В результаті пес отримав травми. 

Повідомлення з району сколихнуло мережу та волонетрів з “Ноєвого ковчегу”.

Наталка Наталія — “Це не діти, це виродки, і їх такими зробили батьки, а ніхто не задумується над тим, що і до батьків буде таке ставлення, якщо щось буде не так як вони захочуть. Та зберіть недоїдки зі стола, і погодуйте тих бідолах, а не пітардами в них кидайте!!!! всі до церкви ходите….. а в житті все бумерангом!!!!!”

Iryna Dudnik  — “Так все вірно.Все іде від батьків. Ми кожен день з сином кормимо собак (возимо сухий корм в колясці).І він вже баче собаку каже ав-ав ам-ам. Не побоялася б законів дала б так по сраці тим дітям.”

На щастя, тварину на перетримку забрала Леся Кузь. Тим часом у місті, як повідомляють місцеві жителі, можна побачити ще безліч бездомних собак до яких місцева влада немає діла.

Анна Наумова — “В Бучачі взагалі страшна ситуація, бігають стаї собак розміром з котів. Ніхто навіть на це уваги не звертає. Полюбому почалося з викинутої малявки, хоча майже все місто хати з подвір’ями.”

Джерело: “Доба”.