Четвер , 25.04.2024

Привітання голови Тернопільської обласної державної адміністрації з Новим роком

Шановні земляки! Дорогі краяни! Сердечно вітаю вас з новим 2018 роком!
Рік, що минув був непростий, проте насичений наполегливою працею на благо розвитку Тернопільщини, яка поступово змінює своє обличчя.

Приємно відзначити, що в області відновлюють роботу заводи, що донедавна не працювали, відкриваються нові підприємства. А це, безумовно, сприяє створенню додаткових робочих місць.

Цьогоріч в області реалізовано багато інфраструктурних проектів, на базі колишніх будинків культури відкриваються Центри культури та дозвілля, ремонтуються дороги.

Налагоджуються зв’язки для міжнародної співпраці. А згідно результатів соціально-економічного розвитку, Тернопільщина – у десятці кращих.

Ми продовжуємо бути лідерами у процесі здійснення реформ. Громади Тернопільщини демонструють приклади успішного об’єднання, відтак продовжується робота, спрямована на допомогу та їхнього навчання працювати самостійно.

У новому 2018 році нас чекатимуть нові завдання та випробування. І лише спільною працею ми зможемо досягти найвищих результатів.

Напередодні свята Нового року всі неодмінно чекають на дива та надіються, що у наступному році всі мрії обов’язково здійсняться. Тож щиро вітаю, вас, дорогі земляки! Нашим бійцям та захисникам на Сході України бажаю якнайшвидшого повернення додому з миром. Кожній родині — щастя, добра, благополуччя та затишку, а нашому славному Тернопіллю — успіху й процвітання! З Новим роком!

З повагою, голова обласної державної адміністрації Степан Барна