П’ятниця , 29.03.2024

У Тернополі оштрафували чоловіка, який біля “Алюру” побив дівчину

Тернополянин Роман К. не поділив місця на танцполі з дівчатами, відтак після словесної перепалки штовхнув одну з них на землю і дав тричі з ноги в голову.

За скоєне чоловік тепер заплатить штраф – суд оштрафував його на 850 грн.

Випадок трапився в “Алюрі” ще 25 грудня 2016 року. У суді потерпіла розповіла, що відпочивала з подругою в закладі і під час танцю обвинувачений штовхнув її подругу.

Дівчата зробили йому зауваження, а у відповідь почули матюки. Далі забіяка вийшов з клубу, а повернувшись, штовхнув її в плече. Від цього дівчина впала, а він дав кілька разів з ноги в голову, в око, в плече. Судову експертизу дівчина наступного дня пройшла, однак до лікарів не зверталась.

Сам забіяка у суді  вину визнав повністю, щиро розкаявся та попросив його суворо не карати. Суд прислухався – при призначенні покарання суд врахував особу підсудного, його щире каяття, визнання своєї вини і так далі. Обтяжуючих обставин не було.

Відповідно, суд  визнав Романа К. винуватим в нанесенні  легких тілесних ушкоджень – ч. 1 ст. 125 КК та призначив покарання  у виді штрафу в розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850  гривень. Вирок суд виніс 18 грудня 2017.  Апеляції сторони не подавали.