Четвер , 18.04.2024

Після візиту тележурналістів радник Авакова освятив офіс, щоб вигнати нечисту силу (ФОТО)

Михайло Апостол, радник міністра МВС Арсена Авакова, запросив священика для освячення офісу благодійного фонду “Апостол”.

Михайло АпостолДо такого кроку тернопільський радник міністра вдався після візиту до благодійного фонду журналістів програми ЦРУ.

Політик вважає, що матеріал який оприлюднили про діяльність фонду “Апостол” є замовний. Мовляв, хтось дуже зацікавлений у тому, аби фонд припинив свою діяльність.

“Тільки що освятили кабінет офісу БФ» Апостол», а також вигнали цю нечисту силу , яка чогось робить все, щоб ми припинили свою благодійну діяльність.

Більше 700 тисяч людей, а це інваліди, хворі, сироти , соціально незахищені , атошники та переселенці змогли отримати у нас допомогу, яку збирали і присилали нам донори з усього світу . Це надзвичайно складно і не дешево було завжди для нашої сім’ї, десятки разів я думав припинити цю справу.

Але весь час, дивлячись на категорію цих людей, Господь давав мені можливість і я знову не зміг припинити це робити. Жалко і прикро , що на ці нісенітниці клюнули навіть деякі поважні тернопільські ЗМІ , (але я не про те сміття, які готові за гроші рідну маму продати ), які мали можливість бачити роботу фонду щодня, але Бог вам суддя , а не я”. – написав Михайло Апостол на своїй сторінці у Фейсбуці.

Водночас він додав, що більше інформації про діяльність фонду оприлюднить пізніше.

Нагадаємо, у журналістському розслідуванні програми ЦРУ йшлося про те, що благодійний фонд “Апостол” отримав від митниці частину закарпатського конфіскату. Також про це повідомляв і сайт популярної програми “Наші гроші”.