Четвер , 18.04.2024

У Тернополі на переході білий бус зніс пенсіонера з ніг. Шукають очевидців

За медичною допомогою до лікарів звернувся тернополянин, 1947 року народження. Пенсіонер викликав швидку і скаржився на болі в нозі та районі хребта.

Після огляду медиками з’ясувалося, що у чоловіка закрита травма хребта, закритий перелом грудного хребця та закритий перелом лівої гомілки. Потерпілий пояснив, що травми він отримав у дорожньо-транспортній пригоді.

Слідчо-оперативна група, яка виїжджала на місце ДТП встановила, що аварія трапилася 21 лютого близько 13:30. Чоловіка на нерегульованому пішохідному переході, навпроти будинку на вулиці Коновальця, 18, збив водій білого буса.

Пенсіонер розповідає, що кермувальник зупинився і запропонував йому поїхати до лікарні. Проте він відмовився і попросив завезти його додому. Уже в помешканні чоловікові стало погано і той викликав швидку.

Правоохоронці розшукують водія транспортного засобу, аби опитати його, а також просять усіх, хто 21 лютого близько 13:13-14:10 проїжджав повз і бачив дану автопригоду або зафіксував її на відеореєстратор, повідомити на лінію “102″ чи за номером телефону (097) 000-73-86. Анонімність гарантується.