П’ятниця , 29.03.2024

У Тернополі під судом голодує молода жінка (ВІДЕО)

Чоловіка пані Оксани арештували два місяці тому. Жінка каже – незаконно. Справедливості вимагає під стінами Апеляційного суду Тернопільської області. Оголосила голодування та чекає чергового розгляду справи.

– Мого чоловіка забрали два місяці тому з відділення реанімації. У нього хворе серце. Йому інкримінують статтю 307. Це пов’язано з наркотиками. Коли Юру брали під арешт – я вимагала, щоб зробили наркологічну або психіатричну експертизу. Але нічого не було зроблено. Також під час обшуку у нашому будинку нічого не знайшли. Чоловіка просто забрати. Сьогодні він голодує. Я, аби підтримати Юрія, також оголосила голодування під стінами апеляційного суду. Буду сидіти тут вдень і вночі. Завтра, 5 лютого, об 11 годині у цьому суді оскаржуватимуть рішення. Сподіваюся, що будуть якісь зміни і що я з чоловіком підемо додому.  В іншому випадку продовжу голодування, – розповіла Оксана Мищишин “МедіаТОРу“.

Додамо, що статтею 307 КК передбачено кримінальну відповідальність за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.