Субота , 20.04.2024

У Тернополі спіймали “бізнесмена”, який викрадав автономери польської реєстрації

Два повідомлення про зникнення номерних знаків надійшло на лінію “102″ 20 лютого. Перший потерпілий звернувся до поліції о 10:25.

Статтю 185 частину 2 ККУ – крадіжка, вчинена повторно, інкримінують правоохоронці Тернополя жителю Гусятина. Чоловік спробував заробити, викрадаючи автомобільні номери польської реєстрації.

Чоловік заявив, що невідомі в ніч з 19 на 20 з автомобіля марки Volkswagen Passat B-6 зняли номерні знаки польської реєстрації. Суму збитків чоловік оцінив в сімсот гривень.

Ще одна заява схожого змісту надійшла двома годинами пізніше. Власник BMW-316 також скаржився на крадіжку знаків. Обидві автівки, кажуть потерпілі, були припарковані у дворах будинків на вулиці Коновальця та проспекті Злуки відповідно.

На іномарках злодії залишили записки з номерами телефонів та електронною адресою. В них йшлося про те, що втачене злодії повернуть лише після того, як власники автівок перекинуть на мобільний по 400 гривень.

В ході проведених оперативно-розшукових заходів працівникам поліції вдалося вийти на слід крадія. Це – житель Гусятина, 1985 року народження. Чоловік уже потрапляв у поле зору павоохоронців за майнові злочини.

У скоєному він зізнався. Вирішується питання про оголошення йому підозри. Перевіряють чоловіка і на причетність до аналогічних злочинів. Триває слідство.