Четвер , 28.03.2024

У поліції назвали можливі причини загибелі молодого тернополянина (ВІДЕО)

У понеділок, 19 лютого, о 8 ранку до тернопільських правоохоронців надійшло повідомлення про те, що на кризі ставу зі сторони села Біла виявлено тіло молодого чоловіка.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Тернопільського відділу поліції. Правоохоронці з’ясували, що це тернополянин 1996 року народження, повідомляє TV-4.

Слідів насилля при поверхневому огляді не виявлено. Остаточну причину смерті буде встановлено в ході судово-медичної експертизи. Наразі вирішується питання про внесення цієї події в Єдиний реєстр досудових розслідувань.

– Ймовірною причиною його смерті стало або переохолодження, або він задушився рвотними масами. На сьогоднішній день труп знаходиться в моргу. Завтра будуть робити розтин тіла, буде з’ясована причина смерті. В нього нічого не пропало, при ньому був його власний мобільний телефон, документи, кошти, всі, які були, залишились при ньому. Слідчі, працівники поліції були в нього вдома, квартира наразі зачинена. Залишили повідомлення, що як з’являться родичі, щоб зв’язались з працівниками поліції, – каже начальник відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області Сергій Крета.