П’ятниця , 29.03.2024

Агрохолдинг «МРІЯ» серед кращих платників податків області

Сумлінних платників податків Тернопільщини відзначило ГУ ДФС у Тернопільській області.  Серед нагороджених – Агрохолдинг «МРІЯ».

У 2017 році по Тернопільській області до бюджетів усіх рівнів надійшло 5,1 млрд. грн податків і зборів, порівняно з 2016 роком податкові  надходження збільшились на 1,4 млрд. грн або на 38,6 %. Про це повідомляє ГО ДФС у Тернопільській області.

За результатами зустрічі «Сумлінна сплата податків – запорука  процвітання Тернопільщини» було відзначено кращих платників податків, чия сумлінна праця дозволяє області розвиватись та утримувати економічну стабільність в цілому.

Серед відзначених – Агрохолдинг «МРІЯ». За словами заступника фінансового директора Ірини Дмитерко, сплата податків – це обов’язок сумлінних та чесних компаній, які готові прозоро та відкрито працювати у своїй сфері:

«Агрохолдинг «МРІЯ» – Компанія з європейськими цінностями, яка працює за міжнародними стандартами введення бізнесу. Ми відповідально ставимось до повної та своєчасної сплати податків у державний та місцевий бюджети.

Так, за 3 останні  роки роботи нам вдалось збагатити державний бюджет на суму в понад мільярд гривень. Агрохолдинг регулярно та публічно оприлюднює  сплачені податки своїми підприємствами. Ми віримо, що за відкритістю та чесністю вітчизняного бізнесу стоїть економічне зростання держави та фінансова стабільність українців зокрема».

Нагадаємо, що на початку року Агрохолдинг «МРІЯ» відзвітував про сплачені податки у 2017 році. Загалом же за попередній рік Компанія сплатила до бюджетів усіх рівнів 443,8 млн грн. податків, що на 24% більше, ніж в 2016 році. Підприємства Агрохолдингу, розташовані в Тернопільській області, загалом сплатили податків на суму 275,16 млн грн . – а це на 87,24 млн грн. більше за суму у 2016 році.