Четвер , 28.03.2024

Трагедія на Тернопільщині: чоловік вбив товариша сокирою

Розпивання алкогольних напоїв, суперечка та бійка, що переросла у вбивство – одна з версій, яку розглядають слідчі Тернопільської області. В Підволочиському районі біля підсобних приміщень приватного будинку його мешканці виявили закривавлене тіло родича.

Про загиблого чоловіка на лінію “102″ 26 березня о 13:30 повідомив житель села Жеребки. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група ГУНП, експерти судово-медичної експертизи та працівники місцевого відділу поліції.

При попередньому огляді тіла загиблого оперативники виявили ушкодження голови. У ході розслідування з’ясувалося, що до загибелі чоловіка причетний співмешканець його рідної сестри.

У скоєному він зізнався. Його затримали відповідно до статті 208 КПК України. Підозрюваний розповів, що під час розпивання спиртних напоїв між ними виник конфлікт, який переріс в бійку.

Свідком усього була сестра загиблого. Жінка каже, що брат вдарив її в обличчя, а цивільний чоловік заступився та штовхнув кривдника. Останній впав та вдарився головою об чугунну батарею, розбивши голову. Проте свідомості не втрачав, рану родичка обробила антисептиком і тріо продовжило випивати. Ночувати брат відмовився та пішов додому. Вранці його тіло господарі виявили біля будинку і вирішили занести до середини, викликавши медиків та поліцію. Поруч лежала і сокира.

Від чого і як помер чоловік встановить судово-медична експертиза. Подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 115 частина 1 ККУ – умисне вбивство. Триває слідство.