Четвер , 28.03.2024

На Тернопільщині злодій приклав ніж до шиї правоохоронця і погрожував вбити його

Посягання на життя працівника правоохоронного органу інкримінують правоохоронці Гусятинщини сорокашестирічному жителю Хмельниччини.

Чоловіка на гарячому під час крадіжки з’єднань до залізничних колій між селами Чабарівка та Гусятином піймали поліцейські.

Чоловік погодився проїхати з слідчо-оперативною групою до місцевого відділення поліції, щоб пояснити свій вчинок. Проте в якийсь момент він різким рухом руки приклав до шиї службовця предмет, схожий на складний ніж і почав вимагати зупинити транспорт. При невиконанні його вимоги погрожував розправою.

Зловмисника затримали. Наразі він перебуває в слідчому ізоляторі. У ході перевірки стало відомо, що підозрюваний того дня зняв на залізничній колії на перегоні Гусятин – Копичинці металеві підкладки та понад 200 костилів. Розмір завданих збитків встановлюється.

Відповідатиме хмельниччанин за двома статтями – напад на поліцейського та крадіжка. Триває слідство.

Працівники поліції перевіряють підозрюваного на причетність до крадіжки деталей в результаті якої 27 березня пасажирський вагон зійшов з колії. Встановлюють оперативники і особу його спільника.