П’ятниця , 19.04.2024

На Тернопільщині побили двох волинських журналістів

Журналіста інтернет-видання «Волинь24» та оператора “12 каналу” побили у Теребовлянському районі Тернопільської області.

Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів – провадження відповідно до статті 171 ККУ внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань працівники Головного управління Нацполіції Тернопільської області.

Повідомлення про побиття журналістів надійшло на лінію “102″ 20 квітня близько 14:00 від лікарів. Подія трапилася в Теребовлянському районі.

Журналіст інтернет-видання «Волинь24» та оператор “12 каналу” з Луцька зайшли на територію одного з приватних підприємств і під час зйомок, як вони стверджують, на них напав один із працівників установи.

Потерпілі кажуть, що виконували редакційне завдання щодо викриття роботи нелегальних заправних станцій Західного реґіону.

За попередньою інформацією, у знімальної групи легкі тілесні ушкодження. Їх направили на проходження судово-медичної експертизи.

Що сталося і чому – з’ясовують працівники поліції. Триває слідство, повідомляють у відділі комунікації Головного управління Національної поліції Тернопільської області.