Четвер , 28.03.2024

Повноцінний мікрорайон, а не хаотична забудова – таким буде тернопільський «Беверлі Хілз»

Новий ультра-сучасний мікрорайон на 25 будинків незабаром з’явиться на вул.Микулинецькій.

Проект обіцяє бути цікавим з точки зору архітектурних рішень та зручним для проживання. Будівництво здійснює компанія «Креатор-Буд», генеральним директором якої є відомий підприємець та меценат Ігор Гуда.

Як повідомлялося раніше, до розробки проекту «Beverly Hills» долучилися молоді архітектори Урбан-Т, які використали в своїй роботі кращі практики Європи щодо інфраструктурного облаштування мікрорайону.

Компанія-забудовник запевняє, що це буде один із найцікавіших і наймасштабніших комплексів  у Тернополі.

«Це буде повноцінний мікрорайон, а не хаотична забудова, як було до цього. А після прийняття генплану – перший мікрорайон, який буде розроблений за детальним планом», – зазначає керівник проекту Володимир Карпінський.

 

За його словами, тернополяни, які оселяться у «Beverly Hills» зможуть отримати максимум комфорту. Зокрема, його внутрішня інфраструктура включатиме спортивне поле зі штучним покриттям, пішохідні фонтани, цікаві відпочинкові, зони, інтерактивні ігрові майданчики.

«Сквер-парк буде площею півтора гектари. Крім того, передбачено будівництво дитсадка, що, впевнені, стане додатковим позитивним фактором при виборі житла у «Beverly Hills»», – додає Володимир Карпінський.

Аби майбутні мешканці могли отримати максимально вичерпну інформацію – відділ продажу відкрили у безпосередній близькості до будмайданчика – на вул. Микулинецька, 116. Час роботи: щодня з 9:00 до 19:00 год., субота та неділя – вихідні.

Нагадаємо, чин освячення відділу, та місця, де вже працюють будівельники відбувся наприкінці березня цього року. Сотрудник Архикатедрального Собору НЗПБ УГКЦ о. Сергій благословив на добрий початок справи колектив «Креатор-Буд» та генерального директора компанії Ігоря Гуду.