П’ятниця , 29.03.2024

Страшна трагедія у Кривому Розі – у результаті ДТП загинули вісім людей (ФОТО)

Правоохоронці повідомили, що понад 18 постраждалих доставлені до лікарні, серед них чотири знаходяться у важкому стані.

У Кривому Розі у вівторок, 17 квітня, зіткнулися маршрутка, легковий автомобіль Mazda та автобус, який перевозив працівників “АрселорМіттал”,  унаслідок чого на місці загинули вісім осіб, щонайменше 12 – постраждали. Про це повідомляє місцеве видання “Перший міський“.

“Вранці 17 квітня, близько 6:00, в центрі міста, на перехресті вулиці Героїв АТО і проспекту Металургів сталася страшна трагедія. В результаті аварії загинули вісім осіб”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що аварія сталася близько 6:00 ранку в розпал робочого перевезення транспорту.

“Маршрутка №261 їхала з 95-го кварталу на Соцмісто. В цей час по вулиці Героїв АТО на миготливий жовтий сигнал світлофора перехрестя проїжджала легковик Mazda, яка протаранила громадський транспорт. Бусик відкинуло на зустрічну смугу під колеса автобуса “АрселорМіттал”, – йдеться в повідомленні.

За даними видання, наразі рух на цій ділянці дороги повністю перекрито.

У маршрутці в цей час знаходилося багато пасажирів. Від удару вісім людей загинули на місці події, ще один перебуває у важкому стані в лікарні. Також повідомляють про 12-17 постраждалих.

Поліція за фактом інциденту відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці також повідомили, що понад 18 постраждалих доставлені до лікарні, серед них чотири знаходяться у важкому стані.