Четвер , 28.03.2024

Ігор Гуда та колектив «Креатор-Буд» отримали благословення на початок будівництва мікрорайону «Beverly Hills» (ВІДЕО)

Чин освячення відділу продажу квартир нового мікрорайону «Beverly Hills» днями відбувся в Тернополі.

Будівництво здійснює компанія «Креатор-Буд», генеральним директором якої є відомий підприємець та меценат Ігор Гуда. Новий мікрорайон зорієнтований на молоді сім’ї, розташовуватися він буде на вулиці Микулинецькій.

Місце, де вже працюють будівельники, та нововідкритий відділ продажу освятив Отець Сергій, із Архикатедрального Собору НЗПБ УГКЦ. Також він благословив генерального директора компанії Ігоря Гуду та його колектив на добрий початок великої справи.

«Хай Господь  дає вам багато сили та творчого натхнення. Нехай оцей талант, який ви розвиваєте – зростає ще більше. Бо ми бачимо людей, котрі вдячні за якісну працю, бачимо результат вашої сумлінної роботи. Справді, велика радість для молодої сім’ї, коли вона входить у свою власну хату. Хай Господь щедро благословить Вас, пане Ігоре, і всіх співпрацівників, бо саме колектив і є та рушійна сила, і ми потребуємо один одного. Хай Бог дає вам наснаги, здоров’я, щоб з Божим благословенням почати і з Божим благословенням завершити будівництво, так як Ви плануєте для слави Божої і для тих людей, які будуть тут жити», – зазначив у промові отець Сергій.

Мікрорайон «Beverly Hills» вирізнятиметься своєю продуманою інфраструктурою.

Як запевняє керівник проекту Володимир Карпінський, «Beverly Hills» буде одним із найцікавіших та наймасштабніших квартирних комплексів  у Тернополі.

«У новому мікрорайоні передбачено 25 будинків. Проект розроблений так, щоб молоді сім’ї, особливо родини з дітьми почувалися в ньому максимально комфортно. У комплексі передбачений дитсадок, інтерактивні дитячі майданчики, цікаві відпочинкові та спортивні зони, велосипедні доріжки тощо», – повідомляють у компанії «Креатор-Буд».

Більш детальну інформацію щодо помешкань можна отримати у відділі продажу «Beverly Hills» – вул. Микулинецька, 116. Час роботи: щодня з 9:00 до 19:00 год., субота та неділя – вихідні.