П’ятниця , 19.04.2024

Тернополянки шоковані: невідомий чоловік пропонує їм інтимні послуги (ФОТО)

Сказати, що я шокована, то нічого не сказати. Вийшла побігати в парку Національного відродження. Бігла уже звичним маршрутом, але таке побачила вперше.

Назустріч з кущів вийшов чоловік. Я б не звернула на нього уваги, але плакат в його руках змусив мене це зробити. Спочатку не повірила своїм очам і перечитала ще раз: «Професійний піськолиз. Приласкаю ваше лоно недорого. Звертайтеся». Всі літери капсом. Я пробігла, але оглянулася. Він згорнув плакат і знову сховався в кущі. Поки я бігла далі, переварювала побачене, почула сильний регіт.

За мною на відстані йшли дві школярки з рюкзаками. І що ви думаєте? Той чоловік з плакатом вийшов з кущів і розгорнув його перед дітьми! Одна з дівчаток виявилася кмітливою, дістала телефон і почала фотографувати збоченця. Чоловік такого, видно, не очікував, тому одразу пішов геть. Я сфотографувала його здалеку.

Вирішила зателефонувати в поліцію, але після довгого розпитування дати народження, адреси і прохання «залишатися на місці», зрозуміла, що то здохлий номер. Ну, уявіть, не дай Боже, когось ґвалтують і оте «Залишайтеся на місці, екіпаж буде через 15 хвилин»? Тому, одна надія, що всі тернопільські збоченці будуть такими ввічливими, як ось цей дядечко.

Йому я щиро бажаю, щоб його там кліщі покусали! А ви, будьте самі обережними і також поясніть дітям, що потрібно робити в такій ситуації.

Джерело: “pro.te.ua”.