П’ятниця , 19.04.2024

Бійка на Тернопільщині закінчилась смертю (ФОТО)

Від тяжких тілесних ушкоджень помер 56-річний  житель Ланівців. Чоловіка доставили до медичного закладу вже без ознак життя.

До чергової частини Ланівецього відділення поліції надійшло повідомлення від лікаря районного медичного закладу про те, що бригадою швидкої допомоги доставлено чоловіка з тілесними ушкодженнями  без ознак життя.
Під час з’ясування обставин смерті жителя райцентру поліцейські встановили, що напередодні чоловік розпивав спиртні напої в компанії шести осіб.  Між ним та ще одним  ланівчанином виник конфлікт. 30-річний молодик відгамселив руками й ногами потерпілого і пішов геть, а побитий добрів до найближчого сараю і там залишився ночувати. Знайшли його вже вранці мертвим.
Під час огляду тіла загиблого були виявлені тілесні ушкодження у  вигляді чисельних садин та гематом обличчя та грудної клітки. Труп направлено на розтин в бюро судово-медичних експертизи.
Зловмисника затримано в порядку статті 208 КПК. Вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу.