Четвер , 28.03.2024

Діти з Тернопільщини перекинулись на горі Захар Беркут на Львівщині

У селищі Славське Сколівського району Львівської області, на горі Захар Беркут, вчора, 9 травня, перекинувся квадроцикл. У автопригоді постраждали діти з Тернопільської області.

Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

«Водій, 1975 року народження, житель с. Ялинкувате, Сколівського району, керуючи квадроциклом «Бомбардир 570»,  їдучи по горі, не впорався з керуванням, що призвело до його перекидання», – йдеться у повідомленні.

У ДТП постраждали пасажири квадроциклу. Їх госпіталізували у хірургічне відділення Сколівської центральної районної лікарні, а саме: 2003 року народження, жительку Тернопільської області, Зборівського району, с. Озерна, з діагнозом : «ЗЧМТ. Струс головного мозку. Забійна рана голови»; 2003 року народження, жительку Тернопільської області, м. Тернопіль, з діагнозом: «ЗЧМТ. Стус головного мозку. Забій грудної клітки»; 2003 року народження, жительку Тернопільської області, м. Тернопіль, з діагнозом: «ЗЧМТ. Струс головного мозку».

Як додали у відділі комунікацій поліції Львівської області, одну з постраждалих після надання медичної допомоги відпустили, двоє інших – у лікарні

Наразі поліцейські встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.