П’ятниця , 29.03.2024

Зіпсоване покриття на “Циганці” дратує тернополян (ФОТО)

Відремонтували “Циганку” навіть не 2 роки тому. Фото понищеного покриття виклав у Фейсбуці у спільноті Тернопільські пліткиVolodymyr Romanko.

“Тут ми бачимо поєднання давньої філософії “і так зійде” вкупі з традиційним “я в Москві на стройці робив, знаю як то має бути. А ще правила благоустрою говорять що “будівельні роботи мають бути завершені до певної визначної дати (день міста, вибори, великдень, тощо), незважаючи ні на що”, – пише Kyrylo Chuyko.

“Завжди дивуюся, чому зробили не з дерева, а з пластику “під дерево”, це ж тупняк – дорого і марудно в плані ремонту”, – цікавиться Tymur Skorbenko.

“Робити porches з дощок дорого і марудно утримувати через те, що дошки вигоряють, гниють, деформуються одночасно. Пластикові дошки в цьому плані кращі однозначно. А ще дерев’яні дошки в негоду дуже слизькі”, – додає Thieri Newman.

“Це називається “decking”, по-нашому “настил”. Але використання неякісних матеріалів завжди вилазить боком. По технології встановлення відстань між лагами має бути 400 мм між центром якщо планка має 100. мм ширини. Там вжили пластик. Пластик мабуть з додаваннями вторинної сировини у невідомій пропорції. Тому і тріс”, – коменує Sergey Karbovsky.