Четвер , 28.03.2024

На Тернопільщині лев вдарив 14-річного хлопчика. Підліток в лікарні

Неповнолітнього травмував лев у міні-зоопарку. Саме таке тривожне повідомлення отримали працівники Заліщицького відділення поліції від чергового лікаря районної лікарні.

Подія трапилася 29 травня на території одного з відпочинкових комплексів у районі.

Як з’ясували працівники поліції, 14-річний хлопчина перебував разом з батьками у міні-зоопарку, розташованому на території комплексу. Він підійшов надто близько до клітки з левом і тварина вдарила його лапою по плечі. Хлопчика доправили до медзакладу. Лікарі діагностували рвану рану лівого плеча, йому надали необхідну медичну допомогу.

За попередніми даними, неповнолітній відвідувач порушив правила безпеки, намагаючись зробити фото з твариною, проте батьки це заперечують. Наразі поліцейські встановлюють всі обставини.

Працівники поліції застерігають батьків дбати про безпеку своїх дітей! Розпочався період літніх канікул, а це означає що більшість з них залишаються самі вдома, чи самостійно відправляються на прогулянки. Розкажіть їм про елементарні правила безпеки вдома, на вулиці, поблизу водойм та про їх сурове дотримання.