Четвер , 28.03.2024

Продовження справи Кушнірика про хабар

Скандальна справа Івана Кушнірика, який за повідомленнями прокуратури був задіяний в оборудках з землею та хабарі в розмірі 1500 доларів, перебуває на контролі в громадськості.

Сьогодні журналісти завітали в «Земельно-кадастрове бюро», щоб отримати обіцяне пояснення від Івана Кушнірика. Не повірите, але в робочий час на робочому місці службовця не було! Чим він зайнятий у свій робочий час, коли кожна година такої “праці” оплачується з наших грошей?

Чи не замітанням слідів та “рішанням” розголошеної справи? І взагалі, як одна людина може одночасно ефективно працювати і в «Земельно-кадастрове бюро», і в ПП “ТЕРГЕОЗЕМПРОЕКТ”? Сподіваємось, що ймовірна корупційна складова стане темою для розслідування в міській Прокуратурі.

Журналістам довелось більше години очікувати, аби зустрітись з Іваном Кушніриком. Вже майже втративши надію на розмову, на виході біля підприємства нарешті вдалось зустрітись із “героєм” земельної справи.

Хоч він і обіцяв надати аргументовані пояснення своїм діям, спростувати розмови про хабар, але і цього разу Іван Кушнірик, як школяр-двієчник, не міг сказати жодного чіткого слова на своє виправдання.

Лише одне: “Я не маю часу!”. Чи це достойна відповідь людини, яка має можливість заявити про свою непричетність до хабара?

Напевно, так би зробила будь-яка людина, яка не винна у звинуваченнях. Але чи це так у випадку з Іваном Кушніриком? Чому він тягне час і не може дати відповідь? Напевно, це ми дізнаємось лише в Прокуратурі області, в яку скоро навідаються журналісти.